Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Frovåg havfiske ligger idyllisk til i Frovåghamn, helt sør på den vakre øyen Senja.

Hos oss kan du slappe av i fredlige omgivelser og nyte naturen med flotte turer både på land og til havs. Vi har kort vei til gode fiskeplasser og området er spesielt kjent for godt kveitefiske!

Vi tilbyr utleie av båt (19 fots Kværnøbåter) med plass til seks personer i hver båt, som kan brukes til fiske eller til avslapping i den flotte skjærgården vår. Det er også mulig å leie båt med skipper slik at du kan få en uforglemmelig havsafari og se Sør-Senja på sitt beste!

Bo behagelig og selvstendig

Vi har tre rorbuer og to hus til utleie, alle er godt tilrettelagt med alt du måtte trenge til et avslappende og behagelig opphold. Rorbuene og husene er tilrettelagt slik at de som bor her i stor grad ordner med mat selv, men det er mulig å kjøpe frokost på fjordhotellet som ligger på bryggen! I tillegg kan lunsj, middag og kveldsmat bestilles på hotellet i forkant av oppholdet, hvis man er større grupper. Alle byggene er i tillegg utstyrt med tørkeskap og fryser, slik at fisketurister kan fryse ned fisk og tørke klær etter en tur på sjøen.

Fisketurister

På sommerstid blir rorbuene og husene ofte leid ut til ivrige fisketurister, da Sør-Senjas hav byr på et stort og variert utvalg fiskesorter; Torsk, sei, hyse, makrell, uer, steinbit, brosme, rødspette og kveite. Da våre båter ofte leies ut anbefaler vi å reservere båt i god tid, hvis du vet at du skal på fisketur.

Norges nye Lofoten

De siste årene har Senja blitt omtalt som Norges nye Lofoten, og det er ikke uten grunn! Senja er en uoppdaget perle. Øyen har en kultur som ikke er tydelig preget av turisme, noe som gjør at du både kan være turist, og samtidig føle deg som hjemme. Midnattssolen kan nytes fra en sval fjelltopp om sommeren, og nordlyset kan i vinterhalvåret fengsle enhver turgåer både til fots og på ski.

Aktiviteter

I området finnes også flere museer, et fort etter 2.verdenskrig og fine badestrender. Vi har flere gode samarbeidspartnere og kan derfor tilby unike aktiviteter både om sommeren og om vinteren. Blant annet kan vi tilby hundesledekjøring, guidet tur i Ånderdalen nasjonalpark, og guidet gruppetur opp majestetiske fjelltopper, både i sommer- og vintersesongen. Det er også mulighet for leie av sykkel og kajakker. Ved et opphold hos oss anbefaler vi også at dere tar en tur til den mer dramatiske Nord-Senja, for å se de spektakulære fjellene som vokser rett opp fra havet, og de små idylliske tettstedene langs veien.

Grupper?

Et opphold hos oss er perfekt for å styrke samholdet i vennegjengen eller gruppen, da eneste distraksjonene vil være naturens skjønnhet. Vi kommer gjerne med forslag til aktiviteter og sammen finner vi en løsning som passer perfekt for dere!