Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Senja fjordhotell ligger idyllisk til i Frovåghamn, helt sør på den vakre øyen Senja. Hos oss kan du slappe av i fredlige omgivelser og nyte naturen med flotte turer både på land og til havs.

 Vi har kort vei til gode fiskeplasser og området er spesielt kjent for godt kveitefiske! Vi tilbyr utleie av båt som kan brukes til fiske eller til avslapping i den flotte skjærgården vår. Det er også mulig å leie båt med skipper slik at du kan få en uforglemmelig havsafari og se Sør-Senja på sitt beste!

Norges nye Lofoten

De siste årene har Senja blitt omtalt som Norges nye Lofoten, og det er ikke uten grunn! Senja er en uoppdaget perle. Øyen har en kultur som ikke er tydelig preget av turisme, noe som gjør at du både kan være turist, og samtidig føle deg som hjemme. Midnattssolen kan nytes fra en sval fjelltopp om sommeren, og nordlyset kan i vinterhalvåret fengsle enhver turgåer både til fots og på ski.

Aktiviteter

Hotellet vårt ligger på den frodige siden av øya hvor dyre- og fuglelivet er rikt, og hvor havet ligger like ved fjellfoten. I området finnes også flere museer, et fort etter 2.verdenskrig og fine badestrender. Vi har flere gode samarbeidspartnere og kan derfor tilby unike aktiviteter både om sommeren og om vinteren. Blant annet kan vi tilby hundesledekjøring, guidet tur i Ånderdalen nasjonalpark, og guidet gruppetur opp majestetiske fjelltopper, både i sommer- og vintersesongen. Det er også mulighet for leie av sykkel og kajakker. Ved et opphold hos oss anbefaler vi også at dere tar en tur til den mer dramatiske Nord-Senja, for å se de spektakulære fjellene som vokser rett opp fra havet, og de små idylliske tettstedene langs veien.

Kurs- og konferansehotell

Senja Fjordhotell har flere konferanserom for bedrifter som ønsker å holde kurs i rolige omgivelser, dra på blåtur eller arrangere julebord. Et opphold hos oss er perfekt for å styrke samholdet i gruppen, da eneste distraksjonene vil være naturens skjønnhet. Vi kommer gjerne med forslag til aktiviteter og sammen finner vi en løsning som passer perfekt for dere!

Selskap

Våre selskapslokaler kan også leies ut til større og mindre anledninger som bryllup, konfirmasjoner og bursdager.