Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Senja fjordhotell og Frovåghavfiske er en del av Frovågbrygga A/S, som eies og styres av ekteparet Berit og Charles Wilsgård Olsen.

I 2009 startet vi med turister som i hovedsak kom til Frovåg for å fiske på havet. Responsen fra turistene som kom hit var svært positive, og vi så raskt at vi ikke hadde nok plass for å fylle etterspørselen til turistene.

Grunnet den store etterspørselen har vi gradvis utvidet tilbudet fra å starte med utleie av et hus og båt til turistene, og til å nå leie ut to sjarmerende hus, tre rorbuer ved havet og et flott hotell!

Senja fjordhotell

Hotellet ble bygget fordi vi så at vi måtte ha noe mer å tilby til vinterturistene, siden vi etter hvert også har fått stor etterspørsel fra disse. I begynnelsen var det bare snakk om å ha et lite hus til servering, men gradvis utviklet det seg til å bli et hotell. Beliggenheten er perfekt siden hotellet ligger sentralt på Sør-Senja med alle armene som går ut til de små, sjarmerende bygdene i området.

Et bra konsept

Konseptet vårt med Senja Fjordhotell og Frovåg Havfiske er et bra konsept av flere årsaker. Beliggenheten er perfekt siden hotellet ligger sentralt til på Sør-Senja, med kort vei til alle de små, sjarmerende bygdene i området. I tillegg ligger Frovåg lunt til i fredfulle omgivelser, med naturen rett utenfor vinduet. Det finnes aktiviteter for folk i alle aldre i umiddelbar nærhet, som fisking, toppturer, bading og skiturer.

Godt samarbeid med partnere

For å få til et levedyktig reiseliv på Senja har vi troen på et godt samarbeid mellom parter i reiselivet!

Vi som vertskap ønsker å kunne legge til rette for aktiviteter til våre gjester hele året. Det er viktig for oss at våre gjester føler seg godt tatt vare på og vi er opptatt av å være tilgjengelig for våre besøkende. Derfor stiller vi gjerne opp og er behjelpelig med transport hvis gjestene skulle ha behov for det. I tillegg bor vi like ved anlegget noe som gjør at vi er lett å få tak i om det skulle være noe.

Skreddersydd opplevelse

Ta kontakt om du ønsker å få skreddersydd et opplegg til deg, din familie, vennegjeng eller bedrift!

Vi håper du tar turen innom oss og får oppleve Senja på sitt beste!

Med vennlig hilsen
Berit og Charles