Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Skal dere arrangere kurs eller konferanse? Da er Senja Fjordhotell det perfekte stedet for dere!

Hotellet har flere kurs- og konferanserom som kan brukes av både mindre og større bedrifter. Hos oss kommer dere bort fra byens støy og distraksjoner, og får fullt fokus på kurset og ikke minst på samholdet i bedriften. Et opphold hos oss vil bidra til et økt fellesskap og vil ha en positiv påvirkning på arbeidsmiljøet innad i bedriften.

Aktiviteter

Hva med en guidet båttur i skjærgården, en skitur i skogen, tur med hundespann, eller en fottur til en høstfarget topp med herlig utsikt? Vi kommer gjerne med forslag til pause- og kveldsaktiviteter, og kan skreddersy et opplegg som passer både din bedrift og deltakerne. Se også informasjon under «aktiviteter» for inspirasjon til hva din bedrift kan gjøre under oppholdet!

Fasiliteter

Vi har i utgangspunktet to kurs- og konferanserom. I andre etasje har vi et mindre rom med en spektakulær utsikt, som rommer rundt 25-30 personer. Nede i første etasje har vi et flott rom som rommer rundt 50-60 personer, men som kan utvides slik at kapasiteten kan bli på rundt 100 personer. Det er også mulighet for å bestille lunsj, middag og kveldsmat, men dette må avtales i forkant av besøket.

Kurs- og konferanserommene har smartskjerm, prosjektor og whiteboard.

Overnatting

Siden vi også har leiligheter og sjøhus til utleie, har vi meget gode overnattingsmuligheter for dere som ønsker å ha kurs og konferanse i utenfor byen. Totalt sett har vi 60 sengeplasser til rådighet. Vi anbefaler dere å være tidlig ute om dere har behov for overnatting, da både hotellrom, sjøhus og leiligheter blir booket raskt!

Nyskjerrig?

Ta kontakt med oss angående pris og eventuell booking.