Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Hos oss får dere fullt fokus på de ansatte og det å bli kjent med hverandre.

En blåtur i en by vil fort føre til distraksjoner som støy, butikker og et stort mangfold av fristelser, mens hos oss finnes det kun avslappende distraksjoner som nytes av alle.

Aktivitetene som gjennomføres her har først og fremst fokus på avslapping, lett aktivitet og det å skape glede, noe som alltid har en positiv påvirkning på arbeidsmiljøet!

Aktivitetsforslag

Hva med en guidet båttur i skjærgården, en skitur i skogen, tur med hundespann, eller en fottur til en høstfarget topp med herlig utsikt? Vi kommer gjerne med forslag til aktiviteter, og kan skreddersy et opplegg som passer dine ansatte og deltakerne. Se også informasjon under «aktiviteter» for inspirasjon til hvilke aktiviteter dere kan gjøre under blåtuen!

Møterom og bevertning

Vi har i utgangspunktet to kurs- og konferanserom, og disse vil det være mulighet til å benytte til innendørsaktiviteter eller kurs. Det er også mulighet for å bestille lunsj, middag og kveldsmat, men dette må avtales i forkant av besøket.

Også for større selskap

Siden vi har hotell, rorbuer og hus til utleie, har vi meget gode overnattingsmuligheter for dere som ønsker å ha større selskap utenfor byen. Totalt har vi 60 sengeplasser til rådighet. Vi anbefaler dere å være tidlig ute om dere har behov for overnatting, da både hotellrom, sjøhus og leiligheter blir booket raskt!

Fasiliteter

Kurs- og konferanserommene har smartskjerm, prosjektor og whiteboard.

Bestilling

Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy et program og meny som passer deres ønsker. Kontaktinfo finner du rett under her: