Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Senjas indrefilet på elsykkel i midnattssol

Sykle Senjas indrefilet på elsykkel i midnattssol

Opplev det beste Senja har å by på fra sykkelsetet. Føl deg i ett med naturen når du sykler på elsykkel langs kystlinjen i midnattssol omkranset av spektakulære fjell og fjorder.

Vi tilbyr en 4 dagers guidet tur på Norges nest største øy på elsykkel. Turen går fra sør til nord på øya. Senja er beskrevet som Norge i miniatyr, fra åpent og frodig i sør til mer vilt og dramatisk i nord. Vi legger til rette for at du skal få oppleve Senjas indrefilet fra setet av en elsykkel, fra en strand eller fra en høyde i midnattssol. Guiden vil ta deg med på en fjelltopp, utkikkspunkt og severdigheter. Deler av turen går langs nasjonal turistvei og noen strekninger frakter vi oss med båt. Det er mulighet for sjøbad underveis og ekstra velvære i jacuzzi eller badstue.

Aktiv langhelg

Dette er turen for deg som ønsker en aktiv langhelg der du får se noen av hovedattraksjonene på Senja, men også med rom for hygge i godt selskap. Terrenget varierer men lite krevende. Turens totale lengde er på 143 Km. Kost og losji er inkludert. Du serveres lokale måltider og vil sove i senger med god standard. Du har det du trenger til dagsetappen på egen sykkel og resterende bagasje vil bli fraktet for deg. Vi kan garantere at du til enhver tid være omgitt av rå natur med en trygg guide.

Det kan være opptil ti deltakere på denne turen. Du får tildelt el-sykkel med sykkelveske. Sykkelhjelm og øvrig utstyr må selv medbringes. Deltakerne vil få ytterligere informasjon om dagsetappene og pakkeliste ved påmelding. Du kommer deg selv til Finnsnes (nærmeste flyplass Bardufoss, men også mulig via Tromsø) eller Skrolsvik (fra Harstad) og blir hentet og fraktet til Senja Fjordhotell. 

Følgende turer er satt opp i 2022:

23-26 juni

7-10 juli

25-28 juli

Pris fra kr.  14 995 per person

📷 Tobias Bjørkli / 📷 Johanna Sandström / Senja Fjordhotell / 📷 Norway Adventures