Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Sykling på Sør-Senja i midnattssol

Følg med på sykling på Sør-Senja i midnattssol.

Vi tilbyr 4 dager med sykkel- og fotturer med base på Senja Fjordhotell i Frovåg. Våre guider vil ta dere med på turer på Sør-Senja på elsykkel i midnattssol. Det blir daglige guidede fotturer i variert terreng. Turene gir varierte opplevelser fra eventyrøya Senja og inkluderer sykling i naturskjønne omgivelser, fottur i naturreservat, samt havfisketur på båt. Her garanterer vi spektakulære opplevelser!

Om turen:

Oppmøte er på Finnsnes og vi blir transportert til Senja Fjordhotell i Frovåg på Senja. Vi starter med en tre-retters middag og blir kjent. Vi tar en presentasjons runde og guiden går gjennom programmet.

Det er el-sykling som er i fokus, men det er lagt opp til frivillige fotturer på dagtid, i lett, men eventyrlig terreng.

Syklingen starter på kvelden slik at vi får med oss det magiske lyset og mulighet for å se midnattssolen underveis.  Vi har base i Frovåg og blir kjørt ut til forskjellige startpunkt. På hver sykkeletappe vil det bli stopp og besøk på både kjente og mindre kjente turmål.

Overnatting på Senja Fjordhotell, alle måltider er inkludert. Det vil være god mat mellom aktivitetene, samt tre-retters middag hver kveld laget på våre fantastiske, lokale råvarer.

Transport fra/til Finnsnes er inkludert.

Turen er middels krevende

Planlagte turer Frovåg:
Tur 1. Ankomst 24.06.21 – Avreise 27.06.21
Tur 2. Ankomst 22.07.21 – Avreise 25.07.21

Les mer her