Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Ta med din kjæreste eller venn på en lang weekend til Senja. Gå topptur eller gå på langs med ski eller truger. Se om du kan finne nordlyset. Kjør ditt eget hundespann. Følg med på havet med lokalkjent skipper eller kjør øya rundt med leiebil. Mulighetene er mange.

Ta med kjæreste eller venn på en lang weekend til Senja. Dere bor gratis hos oss hver tredje natt.

Kampanjen gjelder i perioden 1 januar til 31 mars og kan bookes nå. Følgende rabattsatser gjelder på ordinære priser:

1 natt 15% rabatt
2 netter 25% rabatt
3 netter 33% rabatt

Tilbudet gjelder overnatting på hotellet inkludert frokost alle dager i uken under kampanjeperioden. Gå til Booking

Vi er også behjelpelig med å booke inn guide og aktiviteter for at dere skal få beste mulige opplevelse her på Senja. Bare si ifra vad dere trenger hjelp med så gjør vi vårt beste for å hjelpe til.

Du kommer deg enkelt til oss med fly til Bardufoss, Tromsø eller Harstad/Narvik. Vi kan være behjelpelig med transport og informasjon om transport.

Vi har, sammen med alle bedrifter i Visit Senja Region, i samarbeid med SAS et langweekendtilbud til vår nærmeste flyplass, Bardufoss. Det vil si at frem til 31 mars åpner SAS opp for betydelig bedre tilgjengelighet av fordelaktige billetter mellom Oslo og Bardufoss. Om du bestiller dine billetter minimum 11 dager før avgang kan du reise fra 999 per vei. Prisen gjelder avganger fra Oslo på torsdager og fredager og avreise fra Bardufoss søndager og mandager. Du må selv booke dine billetter. I tillegg er  Norwegian tilbake med seks ukentlige flyvninger til Bardufoss.

Vi tar smitte alvorlig og ber om at våre gjester unngår reise ved forkjølelses- og influensasymptomer. Visit Senja Region kommer i alle aktuelle tilfeller å følge lokale og nasjonale retningslinjer og regler for smittevern. Om disse påvirker deg som reisende har du alltid rett til fri kansellering. Vi tar alle forhåndsregler med tanke på smitte.