Gå til innhold
Åpne meny Meny Vis kontaktinformasjon

Gratis alle barn – Familieferie på Senja i sommer

Med Senja Fjordhotell som utgangspunkt kan familien utforske alt som Eventyrøya Senja har at by på.

For de små kan en tur ned til fjæra være tilstrekkelig og for familier med litt eldre barn så finnes det mange flotte turområder. Lonketinden 846 meter over havet ligger kun 4 kilometer unna og byr på vidunderlig utsikt ut over yttersida. Vil man ikke ta så mange høydemeter så er turen opp til Snaua rett bak hotellet en fin tur for hele familien. En annen favoritt er å kjøre den korte turen ut til Hofsøy for å gå langs Dronningruta; se etter vikinggraver som finnes der. Dette er en tur som settes pris på av både liten å stor.

Dere kan leie egen båt eller om dere er en litt større familie så kan dere også chartre vår Viknes 39 ft med lokalkjent skipper. Det finnes mulighet å fiske og være med på å både sløye og filetere din egen fangst.

Ånderdalen Nasjonalpark ligger ikke langt unna og der finnes både myrmarker og urskog å utforske. Stikk også innom Sážža Natur og Kulturhus der dere kan lære massevis om Senjas spennende natur og kultur, pass også på å få med dere fuglekassen…

En dagstur ut til Tranøygård er en spennende reise tilbake i tid og byr på et flott barnevennlig turområde.

Hotellet er et fint utgangspunkt for flere flotte dagsturer på Eventyrøya Senja og Dyrøy, med bil eller med båt.

Bor gjør dere enten i ett rom på hotellet eller i ett Sjøhus/leilighet. Frokost og middag kan spises i vår restaurant der våre kokker laget en spesiell barnemeny eller så velger dere fra vår à la carte.

  • Periode for tilbudet: 15 mai- 15 september 2020
  • Minimum tre netters opphold
  • Opphold i familierom eller i Sjøhus/leilighet
  • For hver betalende voksen, bor og spiser ett barn til og med 15 år gratis; spesiell barnemeny tilbys gratis og dersom det er ønskelig med annen meny tilbys 50% rabatt
  • Dersom myndighetene fraråder for å reise, så skjer full tilbakebetaling alternativt vi gjør ingen krav på betaling.

For mer inspirasjon se film laget av Stein Eirik Simonsen på Backdrop.